Barion Pixel
Nem direkt, de úgy fest, hogy ez a hónap a kampányoké lesz.
Csaplárné György Szilvia-val, aki a KendőOrszág hordozó kölcsönző és webshop tulajdonosa ebben a hónapban egy készletkisöprő kampányt fogunk kivitelezni.
Az a tervem, hogy mutatni fogjuk Nektek, hogy mikor mit hogyan csinálunk és én személy szerint bízom Bennetek is, hogy majd segítetek nekünk pl megosztással, hozzászólással, észrevételekkel.
Tegye ide a lájkját, akit érdekel a folyamat!
0-dik lépésként Szilvi elmondta, hogy lesz ez.
1. A hírlevélküldőben készült egy új feliratkoztató popup, ami egy új Sale nevű csoportba gyűjti a feliratkozókat. Ez már működik is az oldalon, akit érdekel a folyamat iratkozzon fel rá nyugodtan. Még nem tettük ki sehova. De már vannak feliratkozók 🙂
Exkluzivitást adunk a feliratkozásért. Aki kéri az értesítőt, annak nyitás előtt 3 órával írunk és küldjük el a titkos linket, ahol a leárazott hordozók lesznek.
1. A Facebook elérései KendőOrszág-nak nagyon rosszak, mert ugye a FB korlátoz már kb mindent is. Javasoltam, hogy menjünk át Instára. Storyba lehet már linket berakni és azt mondják a nálam többet posztolóbbak, hogy az hozza az érdeklődök 70%-át.
2. Összeírtuk, hogy miket lehet kiírni, de ARANYSZABÁLY, hogy kampányidőszakban csak a kampányról szabad kommunikálni. MINDENOL, EZERSZER!
3. Ötletszinten van még: legyen egy nyereményjáték Instán, ahol a nyertes egy VIP időpontban elsőként vásárolhat, még a tömeg előtt. – erről végül lemondtunk. Írtó bonyolultak lettek a nyereményjátékszabályok.
4. Nyitás kb 3 hét múlva várható. Itt tartunk most. 2021.02.13.